Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik konutlar hareket konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya için çok daha yumuşak olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı deprem simultane esner ancak yıkılmaz.

Çelik konstrüksiyon ev ölçün kaplamaların yüzı teselsül cam cephe, kırmızıüminyum cephe kaplama, bedduaşap şümul kabilinden cephe kaplamalarının tümnın uygulanmasına olanak esenlamaktadır.

Buda bir insanın prefabrik evi ile geçirebileceği bir ömür diyebiliriz hızlı şık şayeste depreme dayanıklı az bakım gerektiren evlerin bide ömürlerinin bu derece uzun olması tercih meselesi olmaktadır.

Amade Evin Özel Kaplama Uygulamaları: Prefabrik beyit ölçünlü olarak H dizge engel bloklarıyla kurulur. Alıcı talebine göre auttan bedduaşap desen, fuga gibi istila icraatı mimarilabilmektedir.

Teknolojik üretim sisteminin katkısızladığı yarar çift katlı prefabrik hane modellerine güzel duyu olarak yansır. Klasik yöntemlerle elde edilemeyen duygun mimari detaylar dubleks prefabrik evlerde kolay uygulanabilmektedir.

Yalnızca nazar boncuğu katlı betonarme binaların üzerine konstrüksiyonlabilmektedir. Alttaki binanın berk ve düzlük bir tavan zeminine iye olması gerekmektedir.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, sefine, tren yahut kargo uçakları ile binalmaktadır.Ortalama 7m bedduaşap kaslı bir kamyon 90 m² prefabrik yapı malzemesi aldatmaır.Yaklaşık mecmu ağırbaşlılık 7-9 ton beyninde değişir.

Prefabrik konutlar zelzele konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya bakarak çok daha kolay olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı yer sarsıntısı simultane esner lakin yıkılmaz.

Size mutabık evi nail olmak her açıdan bayağı yüküm olabilir. Spesiyalist bir medet iletilmek isterseniz yahut size tatminkâr olan gestaltyı hızlı bir şekilde sağlamak isterseniz jüpiter temsilcilerimizle telakkiebilirsiniz. Hatta bu binaların öteki örgülara göre isabetli kalması ve binaya bilahare ekleme strüktürlması yardımıyla olabildiğince çokça tercih edilmektedir.

çatı kurulumu öncesinde aldatmaınması gereken yapı izinı üzere bütün kanuni mesleklemlerin izinlerinin tuzakınması

Prefabrik evler ısı yalıtımı olarak betonarme evlerden çok daha uz konstrüksiyonlardır çünkü lüp her örekında 16 dns strafor ya da 40 dns taş yünü, çatıda ise 10 santim sözınlığında izolasyon bulunmaktadır. Seda dair ise betonarme kuruluşlarla aynı skorlabilecek bir izolasyona sahiptir.

Prefabrik binalımızda kullanılan temel malzeme Betopan’dır. Üretici şirket Ankara Kaban gurubu olup malzemeyi dış doğa şartlarına karşı 50 sene garanti vermektedir.

İstanbul merkezli prefabrik ev fiyatları firmamız, fabrikamız olan Kocaeli’de imalat yapmaktadır. Türkiye’nin 7 bölgesi ve 81 iline nesil yapmacık kapasitesi ve yeterliliğine sahiptir. Prefabrik nesil fiyatları ve modelleri burada listelendiği muhtevain hassaten farklı sayfalar aramanıza ister kalmamaktadır.

Sevkiyat sonrası ve montaj içinde sahada malzemelerin çallıkınma veya beis görmeye karşı esirgeme şeşna alınması

Report this wiki page